Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
#6308 - 04/19/10 09:26 AM PSP Xenon in Waveburner
Moritz Offline
Member

Registered: 03/15/04
Posts: 8
Hello,

iīve a problem when using Xenon in Appleīs Waveburner. Whe i switch from transient mode A to lets say B and hit playback, the Xenon will always switch back to mode A.
This happens with all the buttons as well. But not with the Knobs for release, leveler and so on...

Is this a known issue? Like itīs not possible to use the plugin...

greetz moritz

Top
#6310 - 04/19/10 10:34 PM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: Moritz]
2acrestudio Offline
Member

Registered: 04/16/10
Posts: 4
Yep I posted in another thread issues with Waveburner. I contacted support a few days ago and haven't had a reply. I suggest you email them as well so we can escalate the problem with the AU version of the plugin that appears to be an issue. I specifically bought this plugin to do mastering in Waveburner, and cannot use it.

Top
#6313 - 04/20/10 05:00 AM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: 2acrestudio]
Moritz Offline
Member

Registered: 03/15/04
Posts: 8
Same here. Just send the an email, letīs see what will happen...

Top
#6316 - 04/21/10 11:48 PM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: Moritz]
2acrestudio Offline
Member

Registered: 04/16/10
Posts: 4
hmmm. 5 days, 2 emails and no response. BTW there is no form on the "Contact Support" link. Starting to think I want a refund.. Where and how do I get that?


Edited by 2acrestudio (04/21/10 11:49 PM)

Top
#6318 - 04/22/10 12:40 PM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: 2acrestudio]
Dandruff Offline
Member

Registered: 11/26/05
Posts: 18
Yeah, strange. Their site says "As a rule we respond within 24 hours.".

Quite disappointed.

Top
#6319 - 04/23/10 04:44 AM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: Dandruff]
Moritz Offline
Member

Registered: 03/15/04
Posts: 8
still no feedback here... hmm...

hello psp anyone there?

Top
#6323 - 04/26/10 12:31 AM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: Moritz]
admin Offline

Member

Registered: 10/15/01
Posts: 240
Sorry for delay we were waiting for answer from Apple.
You need to update WaveBurner it is confirmed bug on Apple side (it was already fixed).

Regards
Antoni Ozynski

Top
#6324 - 04/26/10 07:01 AM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: admin]
Moritz Offline
Member

Registered: 03/15/04
Posts: 8
Hello,

iīm already working with the latest Waveburner Version (1.6.1) So, there is no Update i coud install to get Xenon running?

Top
#6331 - 05/04/10 04:03 AM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: Moritz]
Moritz Offline
Member

Registered: 03/15/04
Posts: 8
Hello PSP,

just want to let you know, that i still cannot use your plugin!
There is no update i could install to get Xenon running. So please help.....

mo

Top
#6333 - 05/05/10 11:51 PM Re: PSP Xenon in Waveburner [Re: admin]
2acrestudio Offline
Member

Registered: 04/16/10
Posts: 4
 Originally Posted By: admin
Sorry for delay we were waiting for answer from Apple.
You need to update WaveBurner it is confirmed bug on Apple side (it was already fixed).

Regards
Antoni Ozynski


No, still no difference. My systems are fully up to date and this issue is still present using the AU version running in Waveburner.

Top
Page 1 of 2 1 2 >